Hjem> Nyheter> Forholdsregler for å vri aluminiumsdeler
July 03, 2023

Forholdsregler for å vri aluminiumsdeler

Å snu prosessering er å bruke den roterende bevegelsen til arbeidsstykket og den lineære eller buede bevegelsen til verktøyet for å endre formen og størrelsen på blanken på en dreiebenk, og behandle det for å oppfylle kravene til tegningen.
1. Chip -skade og beskyttelsestiltak. Tøffheten til forskjellige ståldeler som er behandlet på dreiebenken er bedre, flisene som produseres under sving er fulle av plastkrøller, og kantene er relativt skarpe. Under høyhastighets skjæring av ståldeler dannes rødt varme og lange chips, noe som er veldig lett å skade mennesker. Samtidig blir de ofte såret på arbeidsstykket, vende verktøy og verktøyholdere. Derfor bør jernkroker brukes til å rydde opp eller bryte dem i tide under jobben. Det skal stoppes for å fjerne den når det er tid, men det er aldri lov til å fjerne eller trekke den av for hånd.
For å forhindre skader på chip, brikkeknus, blir chip -strømningskontrolltiltak og forskjellige beskyttende baffler ofte tatt. Chip Breaking -tiltaket er å slipe brikkebrytere eller trinn på vendeverktøyet; Bruk en passende brikkebryter og klemmer verktøyet mekanisk.

2, klemmen av arbeidsstykket. I prosessen med å snu, er det mange ulykker som skader maskinverktøyet, bryter eller ødelegger verktøyet, og får arbeidsstykket til å falle eller fly ut på grunn av feil klemme av arbeidsstykket.

stainless steel machining

Derfor, for å sikre sikker produksjon av vendebehandling, må det tas spesiell forsiktighet når du laster arbeidsstykket. For deler av forskjellige størrelser og former, må du velge passende inventar, uavhengig av om den tre-kjeve, firkjeven Chuck eller forbindelsen mellom spesialarmaturen og spindelen må være stabil og pålitelig. Arbeidsstykket må klemmes og klemmes. Hylsen kan brukes til å klemme det store arbeidsstykket for å sikre at arbeidsstykket ikke skifter, faller av eller kaster ut når arbeidsstykket roteres i høy hastighet og kuttet. Bruk om nødvendig midtrammen, midtrammen osv. For å forbedre klemmen. Fjern håndtaket umiddelbart etter at kortet er strammet. Som en viktig avansert produksjonsteknologi har høyhastighets maskineringsteknologi blitt mye brukt og fortsetter å utvikle seg raskt. Sammenlignet med tradisjonell skjærebehandlingsteknologi har den mer enestående ytelse i mange aspekter. Å stole på presisjon høyhastighets prosesseringsmaskinverktøy eller behandling av senteret bruker utmerket programmeringsprogramvare og kvalifiserte programmerere for å velge tilsvarende spesielle skjæreverktøy for å oppnå en høy materialfjerningshastighet per tidsenhet under betingelsene for høyhastighetsdrift av maskinverktøyets spindel, Høy verktøyskjærehastighet og ekstremt høy arbeidsstykkebehandlingshastighet. Høyhastighets fresing av aluminiumslegering er et av de viktige applikasjonsområdene for høyhastighets skjæringsteknologi. Optimaliseringen av skjæreparametere og valg av skjæreforhold er viktige forskningsretninger relatert til overflateuhet og prosesseringseffektivitet, og det er også et av målene for å studere høyhastighetsskjæringsmekanisme og teknologi. I denne artikkelen er parametrene for høyhastighets fresing av aluminiumlegeringsmaterialer optimalisert ved den eksperimentelle optimaliseringsmetoden, og testdataene blir analysert og undersøkt ved metoden for rekkeviddeanalyse, og veldig viktige eksperimentelle konklusjoner trekkes. Gitt for høyhastighets maskinering av viktig referanse av aluminiumslegering.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende