Hjem> Nyheter> Kunnskapen om CNC -maskinering av aluminiumsdeler
July 03, 2023

Kunnskapen om CNC -maskinering av aluminiumsdeler

Aluminiumstøping: Stempling er en formingsmetode der plater, belter, rør og profiler er plastisk deformert eller atskilt ved å bruke en press og en form for å påføre ekstern kraft på dem for å oppnå ønsket form og størrelse. Stamping er en prosess for å behandle produktdeler med en viss form, størrelse og ytelse ved å bruke kraften til vanlig eller spesielt stemplingsutstyr for å gjøre arbeidsstykket direkte bærer deformasjonskraften til formen. De tre hovedelementene i stempling er plater, muggsopp og utstyr. Formet er en prosesseringsmetode for kald deformasjon av metall, også kjent som kaldstempling eller stemplering av metall. Dette er hovedmetoden for metallplastbehandling.

20210502144831

Precision Casting Aluminium Alloy: Precision Casting er en spesiell type støping. Delene oppnådd ved denne metoden trenger generelt ikke å behandles. Som investeringsstøping, die casting, etc. Den generelle tilnærmingen er: første design og produsere en form i henhold til produktkravene (den kan være liten eller ingen margin), kast voksen ved støpemetoden og få den originale voksformen ; Gjenta maleriet, slipingen, herding og tørking av voksformprosessen; Oppløs og avkaks den indre voksformingen for å oppnå et moldhulrom; Stek og form det for å få den til å ha tilstrekkelig styrke; Hell de nødvendige metallmaterialene, skrell av skallet og rengjør sanden for å få et ferdig produkt med høy presisjon; Varmebehandling, for eksempel varmebehandling, kald prosessering, etc., utføres i henhold til produktkrav.


Pulvermetallurgi aluminiumsprofilteknologi: Pulverproduksjon refererer til produksjon av metallpulver, som er laget til materialer eller produkter gjennom prosesser som omrøring, støping og sintring. Det er to poeng:
(1) Produksjon av metallpulver (inkludert legeringspulver), heretter referert til som "metallpulver".
(2) metallpulver (noen ganger kan en liten mengde ikke-metallpulver) gjøres til forskjellige materialer (såkalt "pulvermetallurgi-materialer") eller forskjellige materialer (noen ganger "pulvermetallurgiprodukter") etter å ha blitt blandet, formet og sintret .

Injeksjonsstøpte aluminiumsprodukter: det organiske bindemidlet og det faste pulver Få det ferdige produktet.


Hong Kong Ryh CO., Ltd ble grunnlagt i 2008. Produksjonsstedet ligger i Shenzhen Bao'an (Guang Dong Province) og med salgskontor lokalisert i Hong Kong. Filialen av vår gruppe i Hong Kong heter Hong Kong Ryh Co., Ltd. Vi er profesjonelle i CNC Machining Service og Molding Service for OEM- og ODM -deler. Produksjonstyper inkluderer CNC -fresing, CNC -sving, sliping, stempling, bøyning, sveising, støping, boring, tapping og injeksjonsstøping. Produksjonsområdet for over1800 kvadratmeter brukes med høy produksjonseffektivitet for å produsere godt kvalifiserte komponenter for forskjellige typer bransjer som medisinsk, bilindustri, kommunikasjon elektrisk og elektronisk. Mer enn 46 CNC -maskineringssentre og CNC dreiebenker for din tjeneste.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende