Hjem> Produkter> CNC fresing maskinering> Inventar for CNC -maskinering
Inventar for CNC -maskinering
Inventar for CNC -maskinering
Inventar for CNC -maskinering
Inventar for CNC -maskinering
Inventar for CNC -maskinering

Inventar for CNC -maskinering

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Bag/Bags
Transport:Ocean,Land,Air
Produktegenskaper

Modell nr.CM-020

produktbeskrivelse

Vi tilbyr en rekke inventar for CNC -maskinering. Og for å gi armaturdesign, montering. Det er velkjent at størrelsen på armaturen er veldig krevende på å kutte. Vi har et dedikert team for armaturmaskineringstjenestene.

CNC milling programming

CNC turning aluminumcnc milling

Et spesialisert CNC -maskineringsteknologiske team, disse er: 8 med mer enn 10 års arbeidserfaring innen programmering, 12 mer enn 8 års fagarbeidere .. regelmessig fra de berømte CNC -maskineringsteknologiske skoler for å rekruttere profesjonelle talenter.og vil be CNC Maskineringsindustriens ledende ingeniører til fabrikkens veiledning på stedet.

Technical team 2

Leveringen vår er rask og en uke for å sende inn prøver av CNC -fresemaskineringsdel. Råstoffkjøpet av CNC -maskineringsdelene er fullført på en dag. Og vi samarbeider med produsenter av maskineringsverktøy og produsenter av produktoverflatebehandling kan være i 1 til 2 dager til å gi våre behov. Faktorier har mer enn 46 sett med CNC-maskiner og utstyr, og det er planer om å kjøpe nye CNC-maskiner. I bestillingen for å sikre levering av fresemaskiner, er våre arbeidere på 24-timers skift. En profesjonell kundeservice og kundedokking.

CNC-maskinering kan importere dine para-solide 3D-bildefiler, .pdf og IGEer, trinn eller solidworks-filer. Send inn 3D -arbeidet ditt og PDF for et tilbud.

Du sender tegningene til postkassen vår, vi vil svare deg så snart som mulig, prøveproduksjonen fullført i løpet av en uke.



Hjem> Produkter> CNC fresing maskinering> Inventar for CNC -maskinering
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende