Hjem> Produkter> CNC fresing maskinering> Tilpassede CNC -maskineringstjenester
Tilpassede CNC -maskineringstjenester
Tilpassede CNC -maskineringstjenester
Tilpassede CNC -maskineringstjenester
Tilpassede CNC -maskineringstjenester
Tilpassede CNC -maskineringstjenester
Tilpassede CNC -maskineringstjenester

Tilpassede CNC -maskineringstjenester

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Bag/Bags
Transport:Ocean,Land,Air
Produktegenskaper

Modell nr.CM-012

produktbeskrivelse

Vi tilbyr tilpassede CNC-maskineringstjenester, flinke til å tegne tegningene våre gjennom vårt arbeid til høykvalitetsprodukter. Produksjon av tusenvis av presisjonsmetallbearbeidingsdeler, som serverer mange forskjellige bransjer, inkludert luftfart og medisinske, bildeler, ubemannede luftfartøyer, kommunikasjonsterminaler og presisjonskomponenter som roboter osv.

Som en tilpasset CNC -maskineringsbutikk, maskiner vi spesialdeler av et hvilket som helst spesifisert materiale, fra standard til eksotisk. Noen av standardmaterialene som vi CNC fresemaskinering fra inkluderer aluminium, kobber, messing og stål, samt plasti. Vår kunnskap og erfaring med å behandle et bredt utvalg av materialer gjør det til det ideelle valget for den du trenger.

Vi har 46 CNC -maskinverktøy, disse inkluderer: CNC Machining Center, CNC Lathe, Drill Press, 4 Axis Machining, dreiebenk, fresemaskin. har mer enn 2600 kvadratmeter bygningsverksted. Har 12 års erfaring innen CNC -fresing og CNC -sving, et dedikert teknisk team på maskinering og CNC -fresing, disse er: 8 med mer enn 10 års arbeidserfaring innen programmering, 12 mer enn 8 års fagarbeidere. Har bestått ISO9001: 2008 Kvalitetssystemsertifisering.

Vår kvalitet er sikrere, og gir 100% av størrelsen på testen for CNC -fresemaskinering, fra anskaffelse av råvarer til CNC -maskinering av deler, har vi etablert et komplett sett med kvalitetskontrollsystem. Hele prosessen med driftsarbeidere av SOP-operasjoner, IPQC-produkter for hvert prosesseringstrinn for å oppdage, sørg for at produktet oppfyller kravene før du fortsetter til neste CNC-fresemaskinering. Og 100% inspeksjon i full størrelse av den første maskineringsdelen. FQC tester produktet før frakt og sender fraktrapporten. Ingeniørfag og teknisk personell regelmessig for behandlings- og vedlikeholdsinnstillinger, rettidig oppdateringsbehandlingsverktøy. Inspeksjonsverktøyene våre er: digital bremseklam, mikrometer, høydemåler, profilprojektor ... toleranser kan måles +/- 0,01 mm og 0,001 mm.


Testing of CNC milling Parts

Leveringen vår er rask og en uke for å sende inn prøver av CNC -fresemaskineringsdel. Råstoffkjøpet av CNC -maskineringsdelene er fullført på en dag. Og vi samarbeider med produsenter av maskineringsverktøy og produsenter av produktoverflatebehandling kan være i 1 til 2 dager til å gi våre behov. Faktorier har mer enn 46 sett med CNC-maskiner og utstyr, og det er planer om å kjøpe nye CNC-maskiner. I bestillingen for å sikre levering av fresemaskiner, er våre arbeidere på 24-timers skift. En profesjonell kundeservice og kundedokking.

Salgsteam, et dedikert kundeservicepersonell.

Machining parts Services


Hjem> Produkter> CNC fresing maskinering> Tilpassede CNC -maskineringstjenester
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende