Hjem> Produkter> CNC fresing maskinering> CNC -maskineringsdeler for UAV
CNC -maskineringsdeler for UAV
CNC -maskineringsdeler for UAV
CNC -maskineringsdeler for UAV
CNC -maskineringsdeler for UAV
CNC -maskineringsdeler for UAV
CNC -maskineringsdeler for UAV
CNC -maskineringsdeler for UAV

CNC -maskineringsdeler for UAV

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Bag/Bags
Transport:Ocean,Land,Air
Produktegenskaper

Modell nr.CM-017

produktbeskrivelse

CNC Machining parts for UAVCNC Machining parts for UAC

For CNC -maskineringsdeler for UAV, satte vi opp et team av salgs-, ingeniør-, kvalitets- og driftsarbeidere., Har maskinering for UAV -del blitt et nytt utgangspunkt for fabrikken. Vi tilbyr nå presisjonsmaskinerte deler til DJI.

Vi tilbyr bransjeledende tilpasset CNC-sving og fresing. Våre presisjonsdeler serverer medisinsk, kommunikasjon, romfart, drone og roboter. Gir den beste CNC -sving og CNC horisontal / vertikal fresing. Vårt omfattende utvalg av topp moderne CNC-dreiebenker og CNC-fresemaskiner oppfyller toleransene på ± 0,001 mm, vi har mer enn 2600 kvadratmeter bygningsverksted. Har 12 års erfaring innen CNC -fresing og CNC -sving, et dedikert teknisk team på maskinering og CNC -fresing, disse er: 8 med mer enn 10 års arbeidserfaring innen programmering, 12 mer enn 8 års fagarbeidere. Har bestått ISO9001: 2008 Kvalitetssystemsertifisering. Vi har 46 CNC -maskinverktøy, disse inkluderer: CNC Machining Center, CNC Lathe, Drill Press, 4 Axis Machining, dreiebenk, fresemaskin. Produksjon av tusenvis av deler, som serverer mange forskjellige bransjer, inkludert luftfart og og Medisinske, bildeler, ubemannede luftkjøretøyer, UAV- og presisjonskomponenter som roboter, etc.

cnc milling

Leveringen vår er rask og en uke for å sende inn prøver av CNC -fresemaskineringsdel. Råstoffkjøpet av CNC -maskineringsdelene er fullført på en dag. Og vi samarbeider med produsenter av maskineringsverktøy og produsenter av produktoverflatebehandling kan være i 1 til 2 dager til å gi våre behov. Faktorier har mer enn 46 sett med CNC-maskiner og utstyr, og det er planer om å kjøpe nye CNC-maskiner. I bestillingen for å sikre levering av fresemaskiner, er våre arbeidere på 24-timers skift. En profesjonell kundeservice og kundedokking.

Vår kvalitet er sikrere, og gir 100% av størrelsen på testen for CNC -fresemaskinering, oftere, vil designe en rimelig deteksjonsarmatur for å sikre høyere kvalitet og høyere hastighet på størrelsen på testen

Testing of CNC milling Parts

CNC-maskinering kan importere dine para-solide 3D-bildefiler, .pdf og IGEer, trinn eller solidworks-filer. Send inn 3D -arbeidet og PDF -en for et tilbud. Du sender tegningene til postkassen vår, vi vil svare deg så snart som mulig, prøveproduksjon fullført innen 3 dager.

Hjem> Produkter> CNC fresing maskinering> CNC -maskineringsdeler for UAV
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende