Hjem> Nyheter> maskinerte aluminiumsprofiler
July 03, 2023

maskinerte aluminiumsprofiler

Som en vanlig metall brukes aluminiumslegering mye i forskjellige felt. Det kan sies at maskinering av aluminiumsdeler har eksistert i livet vårt.70% av maskineringssentrene i fabrikken vår er å maskinere aluminiumsdeler.

Til å begynne med var det bare to typer aluminiumslegeringsstøping, aluminiumsblokk og aluminiumsbar. Enhver aluminiumsdel kan bearbeides med disse to materialene for å produsere deler av aluminiumslegeringer av forskjellige former, (((bare for små presisjonsaluminiumsdeler)

Med den økende etterspørselen etter aluminiumsdeler, for eksempel aluminiumsramme for mobiltelefoner. Ingeniører har funnet ut at det tar mye tid å maskinere aluminiumsblokker i aluminiumsrammer. Høy materialkostnad og lav maskineringseffektivitet. Derfor ble den opprinnelige aluminiumsblokken designet som aluminiumsprofil, noe som reduserte materialkostnadene og maskineringskostnadene kraftig.

Prosessen med maskinert aluminiumsprofiler er slik: Når ingeniøren mottar tegningen av delen, vil han øke formen på aluminiumsdelen med 0,5 mm ~ 2mm, og deretter gi den til fabrikken. Når aluminiumsprofilen er ekstrudert, blir den kuttet. Den endelige prosessen blir overlevert til CNC -maskineringssenter for maskinering.

aluminium profiles machinedmachined aluminium profiles

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende